17 Events
deze week
312 Locaties in
Etten-Leur
12 Vacatures in
Etten-Leur
NIVO De Hoge Neer Foodblog: NIVO

Aan de rand van Etten-Leur ligt NIVO, het luxe restaurant dat onderdeel is van de Hoge Neer. Gevestigd in een prachtige monumentale boerderij bieden zij een exclusief menu aan voor een keurige prijs. Voor slechts enkele tientjes geniet je al van de meest heerlijke gastronomische gerechten, kun je een bijpassend wijnarrangement kiezen en ervaar je een sfeer- en smaakvolle avond. Het is dan ook niet voor niets dat chef Ravelli en gastheer Morris Fikke de ambitie hebben in de toekomst een Bib Gourmand notering te behalen.

Open Dag wijngaard

Op zondag 22 september neemt De Santspuy in Etten-Leur deel aan de 'Open Dag Wijngaard'.

Tourist Info | Etten-Leur City Shop

Een bezoek aan Etten-Leur begint met een bezoek aan de Etten-Leur City Shop: het Toeristisch Informatiepunt

De grootste evenementen kort op een rijtje

Ook in 2019 vinden er weer heel veel leuke evenementen in Etten-Leur plaats. De grootste hebben we even kort voor je op een rijtje gezet. Tip: Download gratis de Etten-Leur City App en blijf zo op de hoogte van alles wat er te doen is.

Agenda

Aankomende evenementen
Trouwkerkje Kees van den Muijsenberg. Zen

Kees van den Muijsenberg spreekt geïnspireerd over zijn ervaringen met Zen. Hij is Kapucijn in het klooster in Tilburg. Hij n...

Open Dag wijngaard De Santspuy

Op zondag 22 september neemt De Santspuy in Etten-Leur deel aan de 'Open Dag Wijngaard'.

Zandspui 45, Etten-Leur

Stappen & Shoppen Magazine 2019

Stappen & Shoppen Magazine zijn dè gidsen van de Baronie. De twee magazines hebben ruim 700 pagina's en geven een overzicht van alles op het gebied van horeca, retail en cultuur. Ontdek de leukste winkels en winkelgebieden, de beste horeca en mooiste plekjes die je moet bezoeken. De magazines zijn gratis verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers en bij de Etten-Leur City Shop / Toeristisch Informatiepunt op Markt 4.

Lees meer

Etten-Leur City app

De Etten-Leur City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Etten-Leur. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app