- open
Tingeling Station Etten-Leur
Tingeling is een prachtige nieuwe koffiezaak / lunchroom bij het NS Station in Etten-Leur.
Tingeling is een prachtige nieuwe koffiezaak / lunchroom bij het NS Station in Etten-Leur.
Stijlvol uitgaan en eten in een trendy ambiance.
Stroming zorgt voor beweging, die gedachten, ideeën en mensen bij elkaar brengt. Genieten van het leven, voor jong en oud. Een plek waar je terecht ku...
Bistrobar Santé om even snel of juist uitgebreid te lunchen of te dineren. Bij Santé kan je terecht voor typische Franse/internationale bistro gerecht...
Brasserie De Hoge Neer op een karakteristieke locatie bij de speeltuin
Pannenkoekenrestaurant & Horeca Leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt.
"Wat je met Liefde bereidt, maakt een Hemelse Creatie"
Vers in Etten-Leur: Japans Restaurant Kimino aan het Raadhuisplein 33.
Kaasgenoten is een versspeciaalzaak in Etten-Leur met een rijk assortiment aan kaas, chocolade, noten, zuidvruchten en cadeau artikelen. Daarnaast is...
Japans sushi & grillrestaurant Kanazawa. Een prachtige aanwinst voor Etten-Leur!
Wellness, dineren en overnachten in een prachthotel. Het restaurant is nu enkel toegankelijk voor hotelgasten.
Bij Family Etten-Leur staan wij zeven dagen per week de hele dag voor jou klaar. Zin in een broodje? Bij ons heb je keuze uit vers belegde warme en ko...
Je toegang tot de natuur! Dagelijks geopend.
Cafetaria de Fijnproever aan de Kerkwerve is geheel vernieuwd!
Brownies&downieS staat voor puur. Puur in al haar facetten. De medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur. Maar ook de producten waarmee zij de hee...
Restaurant Boswachter Liesbosch is prachtig gelegen in het eeuwenoude Liesbos. Wilt u heerlijk vertoeven in onze prachtige tuin? Lekker genieten bij o...
De Kapel in het Park is een schitterende Lunchroom, Eventlocatie
Petits Saveurs is gevestigd aan de Bisschopsmolenstraat in hartje Etten-Leur in “Het Regiment“.
In 1967 verkocht Bram Ladage zijn eerste puntzakken verse patat op de Rotterdamse markt.
De inspiratie voor de tapasgerechten en wijnen komt uit verschillende landen en ze worden door ons vers bereid.